Ζευγάρια

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μέσα στη σχέση τους ή στο γάμο τους. Οι επίπονες συγκρούσεις, η συναισθηματική και φυσική απομάκρυνση,  οι δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συμβίωση, το δίλημμα για ένα πιθανό χωρισμό ή διαζύγιο, καθώς και η φθορά της σχέσης μέσα στο χρόνο είναι κάποια από τα θέματα που οδηγούν συχνά ένα ζευγάρι στην ψυχοθεραπεία ζεύγους.

Στα πλαίσια της θεραπευτικής διαδικασίας ο κάθε σύντροφος έχει την ευκαιρία να διερευνήσει τις δυναμικές που έχουν αναπτυχθεί μέσα στη σχέση, να συνδεθεί με τις πραγματικές επιθυμίες και ανάγκες του και να μπορέσει να τις εκφράσει.

Στόχος της θεραπείας είναι να κατανοήσει ο κάθε σύντροφος τον εαυτό του και τη σχέση του σε ένα βαθύτερο επίπεδο, να επιτύχουν καλύτερη επικοινωνία και κατανόηση, να ανακαλύψουν νέους τρόπους διαχείρισης των προβλημάτων τους και να αποφασίσουν για την πορεία τη σχέση τους.

Πρόκειται για ένα κύκλο 12 συνεδριών, οι οποίες πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα και διαρκούν 1 ώρα και 15 λεπτά η κάθε μία.