Γιώργος Μπρεκουλάκης

Ο Γιώργος Μπρεκουλάκης είναι Διδάσκων Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπείας, Κλινικός Επόπτης και Ακαδημαϊκός Σύμβουλος. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου από την Νομαρχία Αθηνών. Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο στους Αμπελόκηπους- Αθήνας.

Είναι Πτυχιούχος βασικών σπουδών Ψυχολογίας (4 έτη) και μεταπτυχιακών σπουδών (3 έτη)  Οργανωτικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει συμμετάσχει στο 4ετές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και στο 3ετές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Συστημική Διάγνωση του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Έχει πιστοποιηθεί στην Ψυχοθεραπεία Ζεύγους και στην Ψυχοθεραπεία σε ΛΟΑΤΚΙ άτομα στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία «Λόγω Ψυχής». Είναι Απόφοιτος Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (10 έτη) της Εταιρείας Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας «Εκ των Ένδον». Είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία «Λόγω Ψυχής».

Έχει επιμορφωθεί στην Ψυχανάλυση στο Ψυχαναλυτικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και στην Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία (ΕΨΕ). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Γονέων του Διεθνούς Οργανισμού “Attachment Parenting International” καθώς και Διδάσκων Ψυχοθεραπείας και Κλινικός Ομαδικός Επόπτης της “Attachment Parenting Hellas”.

Είναι Συνιδρυτής και Πρόεδρος στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη», Κοινωφελές Σωματείο Ελεύθερων Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας, αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο Αθηνών, που προσφέρει ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, ενήλικες, ζευγάρια, γονείς και οικογένειες.

Είναι Διδάσκων Ψυχοθεραπείας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «MA Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Ακαδημαϊκών Σπουδών σε συνεργασία με το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο «University of East London». Είναι Κλινικός Ομαδικός Επόπτης και Ακαδημαϊκός Σύμβουλος μεταπτυχιακών φοιτητών του Κολλεγίου.

Αναλυτικές πληροφορίες για το βιογραφικό του θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.brekoulakis.gr

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(Μετρό Πανόρμου)

Τηλ: 

2117008290
6983506539

Email: 

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις