Γιώργος Μπρεκουλάκης

Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο παρέχοντας Υπηρεσίες Ψυχολόγου και Υπηρεσίες Διδασκαλίας. Είναι απόφοιτος βασικών και μεταπτυχιακών σπουδών Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου.

Έχει συμμετάσχει σε μακροχρόνιες και βραχύχρονες ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις όπως: Συστημική Ψυχοθεραπεία, Gestalt Therapy, Narrative Therapy, Art Therapy, Play Therapy. Είναι Δάσκαλος της Attachment Parenting International και συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas με σκοπό την ανάπτυξη του ασφαλούς συναισθηματικού δεσμού (secure attachment), την ενδυνάμωση του ζευγαριού και της οικογένειας. Εφαρμόζει συνθετική προσέγγιση (integrative approach) σε θέματα ψυχικής υγείας και ψυχοπαθολογίας.

Είναι Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη». Εδώ και έντεκα χρόνια εργάζεται ως Υγειονομικός Ψυχολόγος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Είναι Διδάσκων στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο «Το ‘Ερμα» και στο Κέντρο Κινηματογράφου «ΚινηματογράΦΩΣ». Είναι συνεργάτης στην Εταιρεία Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας “Melapus” και εξωτερικός συνεργάτης στο «Πολύχρωμο Σχολείο» (RainbowSchool).

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(Μετρό Πανόρμου)

Φωκίδος 13, Χαλάνδρι, Αττική
(Μετρό Νομισματοκοπείο)

Τηλ: 

2117008290
6983506539

Email: 

giorgos@brekoulakis.gr

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις