Γιώργος Μπρεκουλάκης

Ο Γιώργος Μπρεκουλάκης είναι Διδάσκων Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπείας, Κλινικός Επόπτης και Ακαδημαϊκός Σύμβουλος Μεταπτυχιακών Φοιτητών Ψυχοθεραπείας και Επόπτης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας. Είναι Απόφοιτος βασικών και μεταπτυχιακών σπουδών Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία «Λόγω Ψυχής».

Είναι Διδάσκων Ψυχοθεραπείας και Κλινικός Επόπτης της “Attachment Parenting Hellas” και Διδάσκων του Διεθνούς Οργανισμού “Attachment Parenting International”.

Είναι Συνιδρυτής και Πρόεδρος στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη», Κοινωφελές Σωματείο Ελεύθερων Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας, αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο Αθηνών, που προσφέρει ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, ενήλικες, ζευγάρια, γονείς και οικογένειες.

Είναι Διδάσκων Ψυχοθεραπείας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Counselling & Psychotherapy» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Ακαδημαϊκών Σπουδών σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο «University of East London». Είναι Κλινικός Επόπτης και Ακαδημαϊκός Σύμβουλος μεταπτυχιακών φοιτητών του Κολλεγίου.

Εδώ και δεκαεπτά (17) χρόνια είναι Εκπαιδευτής Υγειονομικών (ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών) σε θέματα ψυχοπαθολογίας, ψυχοθεραπείας και ψυχικής υγείας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Εφαρμόζει Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση (Integrative Counselling & Psychotherapy) με βάση τη Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία (M. Bowen), την Διαπροσωπική Νευροβιολογία (D. Siegel, A. Schore, L. Cozolino) και την Αναπτυξιακή Ψυχανάλυση (J. Bowlby, A. Miller, D. Stern).

Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο ως αδειούχος Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής στους Αμπελόκηπους- Αθήνας προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, ζευγάρια, γονείς, ομάδες και οργανισμούς.

Αναλυτικές πληροφορίες για το βιογραφικό και το διδακτικό του έργο θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.brekoulakis.gr

 

 

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(Μετρό Πανόρμου)

Τηλ: 

2117008290
6983506539

Email: 

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις