Γιώργος Μπρεκουλάκης

Είναι Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο. Είναι απόφοιτος βασικών και μεταπτυχιακών σπουδών Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει συμμετάσχει σε μακροχρόνιες και βραχύχρονες ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις σε διαφορετικές ψυχοθεραπευτικές σχολές όπως: Ψυχανάλυση, Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία και Παιγνιοθεραπεία. Είναι Ειδικός στη Συστημική Ψυχολογική Διάγνωση καθώς και στην Ψυχοθεραπεία Ζεύγους.

Είναι Δάσκαλος του Διεθνούς Οργανισμού Attachment Parenting International και Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas με σκοπό την προσφορά ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη ενηλίκων.

Είναι Συν- Ιδρυτής στο κοινωφελές Σωματείο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη» προσφέροντας ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες βραχείας διάρκειας σε αδύναμες, οικονομικά, ομάδες του πληθυσμού. Είναι ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του Ψ- Δικτύου.

Εδώ και δεκαπέντε (15) χρόνια εργάζεται ως Υγειονομικός Ψυχολόγος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Είναι εκπαιδευτής υγειονομικών (ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών) σε θέματα ψυχοθεραπείας, ψυχικής υγείας και συναισθηματικής ανάπτυξης.

Αξιοποιεί συνθετικά τις σπουδές, τις ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις του και την εργασιακή του εμπειρία εφαρμόζοντας συνθετική προσέγγιση σε ζητήματα ψυχικής υγείας και ψυχοπαθολογίας (integrative approach). Η συνθετική προσέγγιση που ακολουθεί βασίζεται στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία, στην Διαπροσωπική Νευροβιολογία και στην θεωρία της Συναισθηματικής Διαφοροποιήσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την αρθρογραφία του καθώς και την διδασκαλία του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.brekoulakis.gr

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(Μετρό Πανόρμου)

Τηλ: 

2117008290
6983506539

Email: 

giorgos@brekoulakis.gr

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις