Γιώργος Μπρεκουλάκης

Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο παρέχοντας Υπηρεσίες Ψυχολόγου και Υπηρεσίες Διδασκαλίας. Είναι απόφοιτος βασικών και μεταπτυχιακών σπουδών Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου.

Έχει συμμετάσχει σε μακροχρόνιες και βραχύχρονες ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις σε διαφορετικές ψυχοθεραπευτικές σχολές όπως: Συστημική Ψυχοθεραπεία, Narrative Therapy, Art Therapy, Play Therapy.

Είναι Δάσκαλος του Διεθνούς Οργανισμού Attachment Parenting International και Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas με σκοπό την ανάπτυξη του ασφαλούς συναισθηματικού δεσμού (secure attachment), την συναισθηματική διαπραγμάτευση του ζευγαριού ενηλίκων, την ανάπτυξη της συγχρονισμένης γονεϊκής ανταπόκρισης (sensitive responsive parenting) και την συναισθηματική ανάπτυξη της οικογένειας.

Είναι Συν- Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη».

Εδώ και δεκατρία χρόνια εργάζεται ως Υγειονομικός Ψυχολόγος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Αξιοποιεί ολιστικά τις σπουδές, τις ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις του και την εργασιακή του εμπειρία εφαρμόζοντας συνθετική προσέγγιση σε ζητήματα ψυχικής υγείας και ψυχοπαθολογίας (integrative approach).

Περισσότερες πληροφορίες για την επαγγελματική του δραστηριότητα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.brekoulakis.gr

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(Μετρό Πανόρμου)

Τηλ: 

2117008290
6983506539

Email: 

giorgos@brekoulakis.gr

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις