Γιώργος Μπρεκουλάκης

Είναι Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής. Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας βραχείας και μακράς διάρκειας καθώς και υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Είναι απόφοιτος βασικών και μεταπτυχιακών σπουδών Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει επιμορφωθεί στην Ψυχανάλυση, στην Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, και στην Παιγνιοθεραπεία. Είναι Ειδικός στη Συστημική Ψυχολογική Διάγνωση καθώς και στην Ψυχοθεραπεία Ζεύγους. Εφαρμόζει Συνθετική Προσέγγιση σε θέματα ψυχικής υγείας και ψυχοπαθολογίας (Integrative Approach).

Είναι Διδάσκων του Διεθνούς Οργανισμού Attachment Parenting International και Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas με σκοπό την προσφορά συμβουλευτικών και ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη της ασφαλούς συναισθηματικής επικοινωνίας σε ενήλικες που ασχολούνται με βρέφη, νήπια, παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Είναι Συνιδρυτής και ο πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος στο Σωματείο Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη» προσφέροντας ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε αδύναμες, οικονομικά, ομάδες του πληθυσμού.

Είναι Καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of East London. Είναι Επόπτης μεταπτυχιακών φοιτητών του Κολλεγίου.

Εδώ και δεκαπέντε (15) χρόνια εργάζεται ως Υγειονομικός Ψυχολόγος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Είναι Εκπαιδευτής Υγειονομικών (ιατρών, ψυχολόγων κ.ά.) σε θέματα ψυχικής υγείας. Είναι Αξιολογητής για την επιλογή προσωπικού για την στελέχωση των Ελληνικών Ενόπλεων Δυνάμεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την επαγγελματική του δραστηριότητα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.brekoulakis.gr

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(Μετρό Πανόρμου)

Τηλ: 

2117008290
6983506539

Email: 

giorgos@brekoulakis.gr

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις