Γιώργος Μπρεκουλάκης

Ο Γιώργος Μπρεκουλάκης είναι Ψυχολόγος, Οργανωτικός Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, Κλινικός Επόπτης Μεταπτυχιακών Φοιτητών Ψυχοθεραπείας και Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας.

Είναι Συνιδρυτής και ο Πρόεδρος στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη», αναγνωρισμένο Κοινωφελές Σωματείο από το Πρωτοδικείο Αθηνών, που προσφέρει ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ζευγάρια, γονείς και οικογένειες.
Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο ως αδειούχος Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής στους Αμπελόκηπους- Αθήνας προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, ζευγάρια, γονείς, ομάδες και οργανισμούς.

Είναι Διδάσκων της “Attachment Parenting Hellas” και του Διεθνούς Οργανισμού “Attachment Parenting International”.

Είναι Διδάσκων Ψυχοθεραπείας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MA Counselling & Psychotherapy» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο «University of East London».

Εδώ και δεκαέξι (16) χρόνια είναι Εκπαιδευτής Υγειονομικών (ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών) σε θέματα ψυχοθεραπείας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Εταιρείας “Project Parenting” με σκοπό την ψυχική ενδυνάμωση των γονέων και Επιστημονικός Συνεργάτης της Εταιρείας “Nevronas” με σκοπό την ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Εφαρμόζει Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση (Integrative Counselling & Psychotherapy) με βάση τη Συστημική Ψυχοθεραπεία, την Διαπροσωπική Νευροβιολογία και την Αναπτυξιακή Ψυχανάλυση.

Αναλυτικές πληροφορίες για το βιογραφικό και το διδακτικό του έργο θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.brekoulakis.gr

 

 

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(Μετρό Πανόρμου)

Τηλ: 

2117008290
6983506539

Email: 

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις