Γιώργος Μπρεκουλάκης

Ο Γιώργος Μπρεκουλάκης είναι Καθηγητής Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπευτής.

Είναι Συνιδρυτής και Πρόεδρος στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη»

Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο ως αδειούχος Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής στους Αμπελόκηπους- Αθήνας προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, ζευγάρια, γονείς, ομάδες και οργανισμούς.

Είναι απόφοιτος βασικών σπουδών Ψυχολογίας και μεταπτυχιακών σπουδών Οργανωτικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει επιμορφωθεί στη Συστημική- Οικογενειακή Αξιολόγηση & Ψυχοθεραπεία και στην Ψυχανάλυση. Έχει εκπαιδευτεί στη συνειδητή γονεϊκή φροντίδα (Αttachment Parenting) για την ανάπτυξη ασφαλούς συναισθηματικής επικοινωνίας των βρεφών, των νηπίων και των παιδιών. Είναι Ειδικός στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία σε ΛΟΑΤΚΙ+ Θέματα (LGBTQI+). Εφαρμόζει Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση (Integrative Approach).

Είναι Διδάσκων του Διεθνούς Οργανισμού “Attachment Parenting International”, Επιστημονικός Συνεργάτης της “Attachment Parenting Hellas” και Επιστημονικός Συνεργάτης της Εταιρείας “Project Parenting” με σκοπό την προσφορά ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη της συνειδητής επικοινωνίας σε ενήλικες που ασχολούνται με βρέφη, παιδιά και άλλους ενήλικες.

Είναι Καθηγητής Ψυχολογίας στο ακαδημαϊκό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο «University of East London».

Εδώ και δεκαπέντε (15) χρόνια είναι Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής και Εκπαιδευτής Υγειονομικών (ιατρών, ψυχολόγων, βρεφονηπιοκόμων) στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ).

Αναλυτικές πληροφορίες για την επαγγελματική του δραστηριότητα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.brekoulakis.gr

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(Μετρό Πανόρμου)

Τηλ: 

2117008290
6983506539

Email: 

giorgos@brekoulakis.gr

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις