Γιώργος Μπρεκουλάκης

Ο Γιώργος Μπρεκουλάκης είναι Ψυχολόγος, Οργανωτικός Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, Κλινικός Επόπτης Φοιτητών και Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας. Είναι Διδάσκων της “Attachment Parenting Hellas” και του Διεθνούς Οργανισμού “Attachment Parenting International”. Είναι Καθηγητής Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο «University of East London».

Είναι Συνιδρυτής και ο Πρόεδρος στο Κοινωφελές Σωματείο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη». Έχει εκλεγεί Πρόεδρος για δύο θητείες (2018-2020 & 2022-2024), μέσω Γενικών Συνελεύσεων και Διοικητικών Συμβουλίων του «Ψ- Δικτύου».

Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο ως αδειούχος Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής στους Αμπελόκηπους- Αθήνας προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, ζευγάρια, γονείς, ομάδες και οργανισμούς.

Είναι απόφοιτος βασικών σπουδών Ψυχολογίας και μεταπτυχιακών σπουδών Οργανωτικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Εφαρμόζει Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση (Integrative Counselling & Psychotherapy) με βάση τη Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, την Διαπροσωπική Νευροβιολογία και την Αναπτυξιακή Ψυχανάλυση. Έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Οργανισμό “Attachment Parenting International” στη γονεϊκή φροντίδα συναισθηματικής σύνδεσης (Αttachment Parenting) για την ανάπτυξη ασφαλούς επικοινωνίας των βρεφών, των νηπίων, των παιδιών και των ενηλίκων.

Εδώ και δεκαέξι (16) χρόνια είναι Εκπαιδευτής Υγειονομικών (ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών, νηπιαγωγών) σε θέματα ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπείας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για την επαγγελματική του δραστηριότητα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.brekoulakis.gr

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Κηφισίας 103, Αμπελόκηποι, Αθήνα
(Μετρό Πανόρμου)

Τηλ: 

2117008290
6983506539

Email: 

giorgos@brekoulakis.gr

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις