Εύη Κατάκη

Η Εύη Κατάκη είναι ψυχολόγος, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.
Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανάπτυξη των Παιδιών (Institute of Education – University of London – MSc in Child Development).

Παρακολουθεί την εκπαίδευση στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής αλλά και σεμινάρια ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης.

Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει ψυχοθεραπευτική και ψυχοπαιδαγωγική εργασία με παιδιά με συναισθηματικές και μαθησιακές διαταραχές, συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και ψυχοθεραπευτική δουλειά με ενήλικες.

Συγκεκριμένα,  από το 2002 εργάζεται ως ψυχολόγος στο Κέντρο ημέρας του Περιβολάκι, ενώ παράλληλα ασχολείται ατομικά με παιδιά με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή αλλά και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Το 2009 εργάστηκε εθελοντικά στην πανελλαδική γραμμή ¨11525¨ Μαζί για το παιδί, με αντικείμενο την παροχή συμβουλών σε παιδιά, εφήβους και γονείς. Από το 2010 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο όπου εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με παιδιά και ενήλικες με ψυχαναλυτική εποπτεία. Παράλληλα πραγματοποιεί εισηγήσεις για θέματα ανάπτυξης των παιδιών σε ομάδες γονέων.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Σωματείου για την Α Παιδική Ηλικία και τη γονεϊκότητα που υλοποιεί με τη στήριξη του Δήμου Αθήνας «Το Μεγάλο μας Σπίτι» έναν χώρο υποδοχής για πολύ μικρά παιδιά και τους γονείς τους στα πρότυπα του «Πράσινου Σπιτιού» της Dolto. 

Διεύθυνση: 

Λ. Κηφισίας 96, Αμπελόκηποι

Τηλ: 

2106929200

Email: