Ηρώ Ανυφαντή

Η Ηρώ Ανυφαντή είναι Κλινική Ψυχολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Victor Segalen του Bordeaux Γαλλίας. Ολοκλήρωσε το 4ετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδίκευσης στην ομαδική –οικογενειακή ψυχοθεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχολογικής Υποστήριξης (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ.Σ) όπου της προσέφερε την κατάρτιση, εκτός από ατομικές συνεδρίες, να εργάζεται θεραπευτικά και με ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες.
Έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα και στην Γαλλία και είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.).

Από το 2011 εργάστηκε στον χώρο της ψυχικής υγείας και παιδοψυχιατρικής σε πλαίσια σχετικά με την στήριξη και συμβουλευτική ενηλίκων και ευπαθών κοινωνικά ομάδων καθώς και παιδιών-εφήβων και γονέων. Ενδεικτικά: Φορέας Ψυχικής Υγείας «ΚΛΙΜΑΚΑ», «Παιδοψυχιατρικό Τμήμα Γ.Ν.Α Ευαγγελισμός», «Συμβουλευτική γραμμή Μαζί για το Παιδί», «Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω- Ψ.Ν.Α στο τμήμα εξαρτημένων γυναικών-μητέρων».
Εργάζεται ιδιωτικά ως Κλινική Ψυχολόγος και Συστημική- Οικογενειακή θεραπεύτρια με ενήλικες κι εφήβους ατομικά και ομαδικά, με ζευγάρια και οικογένειες. Παράλληλα συντονίζει ομάδες σχολών γονέων στοχεύοντας στην εκπαίδευση και στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού.
 

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Κηφισίας 38, Αμπελόκηποι 11526

 

Τηλ: 

6947844438

Email: