Φωτεινή Μαυρομάτη

Η Φωτεινή Μαυρομάτη είναι συμβουλευτική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια συνθετικής προσέγγισης. Σπούδασε Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο Essex της Αγγλίας) και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στη Συμβουλευτική Ψυχολογία. Ολοκλήρωσε δυο τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών (Πανεπιστήμιο Roehampton Surrey) και εκπαιδεύτηκε στην ανθρωποκεντρική, ψυχοδυναμική και γνωστική-συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία. Είναι έγκριτο μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS) με άδεια ασκήσεως ψυχολόγου στην Ελλάδα και την Αγγλία.

Στα πλαίσια της πρακτικής της δούλεψε θεραπευτικά για τρία χρόνια σε διαφορετικά κέντρα ψυχοθεραπείας του Λονδίνου και στη συνέχεια εξάσκησε ιδιωτικά το επάγγελμα της στο Ρέθυμνο. Το διάστημα 2010-2013 συνεργάστηκε με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων-Αγλαΐα Κυριακού. Ήταν μέλος της βασικής ερευνητικής ομάδας του προγράμματος EU NET ADB που είχε σαν στόχο την μελέτη των συμπεριφορών εξάρτησης στο διαδίκτυο σε Ευρωπαίους εφήβους, ενώ παράλληλα δούλεψε θεραπευτικά με εφήβους με προβλήματα διατροφής και συμπεριφορών εξάρτησης στο διαδίκτυο. Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει ψυχοθεραπευτική και συμβουλευτική υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα συναισθηματικών και συμπεριφορικών δυσκολιών.

Από το 2010 εργάζεται ιδιωτικά στο κέντρο της Αθήνας παρέχοντας ψυχοθεραπεία σε εφήβους και ενήλικες, με δυνατότητα συνεδριών και μέσω skype καθώς και στην αγγλική γλώσσα. Παρακολουθεί κλινική εποπτεία ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης. Επιπλέον, διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία του Metropolitan College.

Διεύθυνση: 

Λ. Αλεξάνδρας 126, ΤΚ 11471 (μετρό Αμπελόκηποι)

Τηλ: 

697 64 46 476

Email: 

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.