το Ψ-Δίκτυο στο HumanBeingHuman

 Με πολλή χαρά συμμετείχαμε στην διοργάνωση του Συλλόγου αποφοίτων (SASM) της σχολής Μωραϊτη "HumanBeingHuman" το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της σχολής Μωραϊτη την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

"Γιατί όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, αυτό που μας ενώνει, σε οτιδήποτε κάνουμε, σκεφτόμαστε, αγαπάμε και ονειρευόμαστε από την ώρα που γεννιόμαστε είναι η λέξη «άνθρωπος»."(Λ. Μαχαίρα)

Η εκδήλωση περιελάμβανε παραστάσεις, βιωματικά εργαστήρια, εκθέσεις, ομιλίες, προβολές και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους που δημιουργήθηκαν από τις 26 κοινωφελείς οργανώσεις που συμμετείχαν.

 Το Ψ-Δίκτυο ως το πρώτο δίκτυο επαγγελματιών ψυχικής υγείας που προσφέρει χαμηλού κόστους συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, συμμετείχε με περίπτερο στο οποίο οι συνεργάτες μας ενημέρωναν το κοινό για τις υπηρεσίες μας και διεξήγαγε ένα βιωματικό εργαστήρι με θέμα "Από το εγώ στο Εμείς. Τι σημαίνει να είμαι Άνθρωπος."

Μέσα σε γιορτινή αλλα και συγκινητική ατμόσφαιρα, όσοι ασχολούμαστε με την στήριξη και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, μοιραστήκαμε πληροφορίες, ιδέες και συναισθήματα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον SASM για το ενδιαφέρον που απλόχερα έδειξε για το Ψ-Δίκτυο.

Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες του Ψ-Δικτύου Μαρία Σούπου, Λένα Μαυρουκλή, Μαριαλέξια Μαργαρίτη, Φάιδων Χατζή, Γιώργο Μπρεκουλάκη & Λεμονιά Ζαπανιδιώτου που έδωσαν το παρόν & βοήθησαν στην ενημέρωση του κόσμου για τις υπηρεσίες του Ψ-Δικτύου!!