Τατιάνα Γιομπαζολιά

Η Τατιάνα Γιομπαζολιά είναι κλινική ψυχολόγος, απόφοιτη του Προγράμματος Ψυχολογίας και του Μεταπτυχιακού Κλινικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

 Έχει εκπαιδευτεί στα Δυναμικά της Ομάδας σε ψυχιατρικά πλαίσια από το τμήμα Ψυχολογίας και την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ, και είναι κάτοχος του Certificate of Study in Process  Work, από το Process Work Institute στο Portland των Ηνωμένων Πολιτειών. Την τελευταία 10ετία παρακολουθεί τακτικά εκπαιδεύσεις και εποπτεία στον επίσημο φορέα του Process Work στην Ελλάδα (processworkhub.gr). Δούλεψε για 12 χρόνια στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας κυρίως με ευάλωτους πληθυσμούς όπως οροθετικοί, πρόσφυγες/μετανάστες, καθώς και σε άλλους δημόσιους φορείς με χρήστες ουσιών, κακοποιημένες γυναίκες και LGBTQ άτομα.

Έχει επίσης εργαστεί στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ως ακαδημαϊκός επισκέπτης. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο από το 2007, όπου εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες και εφήβους.

Είναι πιστοποιημένη ζωοθεραπευτρια από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ζωοθεραπείας (Institut Français de Zoothèrapie).

 

Διεύθυνση: 

Πανόρμου 52, Αμπελόκηποι 115 24

Τηλ: 

6972282031

Email: