Δημήτρης Τσώνος

Ο Δημήτρης Τσώνος είναι ψυχοθεραπευτής ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Ευελπίδων. Μετά το πέρας των σπουδών του στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, ακολούθησε τετραετή εκπαίδευση στη συνθετική ψυχοθεραπεία με κύριο ακαδημαϊκό του μέλημα τον αναστοχασμό των βέλτιστων ψυχοθεραπευτικών παρεμβάσεων στη θεραπευτική πράξη. Έπειτα ολοκλήρωσε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο EATSCYP (European Association for Therapeutic Services for Children and Young People). ΄Συμμετείχε σε ποιοτική έρευνα στο 20ο παγκόσμιο συνέδριο ψυχοθεραπείας με θέμα: « Το πως επηρεάζονται οι ρόλοι των ανθρώπων στα χρόνια της οικονομικής κρίσης».

Τα τελευταία πέντε έτη συνεχίζει τις σπουδές του στη σχολή ψυχανάλυσης του Λακανικού πεδίου παρακολουθώντας την κλινική εκπαίδευση της ΚΕΛΠ. Επιπροσθέτως συμμετέχει σε τρείς ψυχαναλυτικές ομάδες εργασίας που αφορούν την κλινική της σύγχρονης εποχής.

Έχει εργαστεί για τέσσερα χρόνια στο τομέα της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης της ΕΠΑΨΥ όπου έχει εκπαιδευτεί στις παρεμβάσεις σε χρόνια ψυχικά ασθενείς. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως εργασιακός ψυχολόγος σε ένα όμιλο εταιρειών. Επί πέντε έτη είναι εθελοντής ψυχοθεραπευτής στο δίκτυο Συνύπαρξη.
Είναι μέλος της EAP (European Association for Psychotherapy) και της ΕΕΨΕ (Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος). Μέλος του διεθνή διεπιστημονικού οργανισμού EATSCYP (European Association for Therapeutic Services for Children and Young People). Μέλος της διεθνής σχολής ψυχανάλυσης των φόρουμ του Λακανικού πεδίου.

Διεύθυνση: 

Αληθείας 9, Ευελπίδων, Κυψέλη, 11362

Τηλ: 

6944655308

Email: