Βέρα Λάρδη

Βέρα Λάρδη, MS Psych.

            Η Βέρα Λάρδη είναι Ψυχοθεραπεύτρια, Ψυχοδραματίστρια (CP) και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Απέκτησε πτυχίο διπλής εξειδίκευσης στις Θεατρικές Σπουδές και την Ιστορία Τέχνης (Wolverhampton University), αποφοίτησε ως αριστούχος από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην ομαδική ψυχοθεραπεία και το Ψυχόδραμα ( Κέντρο Ψυχοδραματικών Συναντήσεων Αθηνών) και στην Ψυχολογία (University of Central Lancashire). Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα στην Κλινική Ψυχολογία (Τμήμα Κοινοτικής Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου) και στην ψυχοθεραπεία με ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα (Orlando Lgbt+ Ψυχική Υγεία Χωρίς Στίγμα).

            Προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη στα πλαίσια ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας σε ενήλικες που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές δυσκολίες και προσωπικές προκλήσεις στις σχέσεις τους με το περιβάλλον, την οικογένεια ή την εργασία.

Εργάζεται ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε συνεργασία με πανεπιστήμια, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς σε βιωματικές επιμορφώσεις με θέμα την περιθωριοποίηση, την επικοινωνία και την εργασιακή εξουθένωση και ασχολείται με την εμψύχωση ομάδων που βιώνουν περιθωριοποίηση σε καλλιτεχνικές δράσεις εφαρμοσμένου θεάτρου.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοδράματος (Ε.Ε.ΨΥ.), του δικτύου επαγγελματιών Art In Perspective και μέλος της International Association for Group Psychotherapies and Group Processes (IAGP).

 

Διεύθυνση: 

Ταξιαρχών 8, 17455, Άλιμος

Τηλ: 

210 9819868

Email: