Χριστίνα Καλλιώδη

H Χριστίνα Καλλιώδη είναι μουσικοθεραπεύτρια.

Σπούδασε μουσική στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και μουσικοθεραπεία με εκλεκτική ψυχαναλυτικά επηρεασμένη προσέγγιση (Postgraduate Diploma και Master in Arts) στο Anglia Ruskin University στη Μ. Βρετανία.

Μετεκπαιδεύτηκε στη μουσικοθεραπεία  με πρόωρα και τελειόμηνα βρέφη και της οικογένειές τους σε Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (Louis Armstrong Center of Music and Medicine  του νοσοκομείο Mount Sinai Beth Israel)  καθώς και στη μουσικοθεραπεία στην επιλόχειο περίοδο στις Η.Π.Α. Συνεχίζει την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Φαινομενολογικής - Υπαρξιακής Ανάλυσης & Ψυχοθεραπείας.

Έχει συνεργαστεί ως μουσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικές δομές, το Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, το ΤΕΙ Αθήνας, την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ κ.α. Από το 2016 ίδρυσε το Κέντρο Μουσικοθεραπείας «ΗΧΩ»  όπου και εργάζεται ιδιωτικά προσφέροντας συνεδρίες μουσικοθεραπείας για βρέφη, παιδιά, εφήβους και ενήλικες στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών, μέλος της International Association for Music and Medicine, της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας και μέλος της συντακτικής ομάδας του διεπιστημονικού περιοδικού μουσικοθεραπείας ανοιχτής πρόσβασης "Approaches".

 

Διεύθυνση: 

Νάρκισσων 13, Χαλάνδρι

Τηλ: 

6977419484

Email: 

christinakalliodi@yahoo.gr

Διαθεσιμότητα: 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Υπηρεσίες για: