Βάσια Ιωσηφίδου

Η Βάσια Ιωσηφίδου είναι ψυχολόγος με ειδίκευση στη Συμβουλευτική και Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή της ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2008, ξεκίνησε την μετεκπαίδευσή της στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου. Στον ίδιο φορέα εκπαιδεύεται παράλληλα και στη χορήγηση και ερμηνεία ψυχομετρικών εργαλείων. Είναι μέλος του Π.Ψ.Σ. και έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου.

Κατά την κλινική της πρακτική, συνεργάστηκε με την Κοινωνική Υπηρεσία στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού και με το Σύλλογο Αγάπη, μία Μονάδα Ημερήσιας Περίθαλψης & Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία. Στην πορεία, εργάστηκε ως Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας Πειραιά και Αίγινας καθώς και ως εξωτερικός συνεργάτης του ΚΕΘΕΑ. Έχει συνεργαστεί με Σχολεία και Φροντιστήρια, υλοποιώντας προγράμματα ΣΕΠ και ομιλίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Σήμερα, είναι συν-ιδρύτρια του Χώρου Ψυχολογίας & Ανθρώπινης Επικοινωνίας «Σύμπλευση», όπου εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος.

Διεύθυνση: 

Κουντουριώτου 136, Πειραιάς

Τηλ: 

2104100505
6945297028

Email: 

viosifidou@gmail.com

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.