Στέλιος Μακρής

Ο Στέλιος Μακρής είναι ψυχολόγος, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Loughborough University. Εκπαιδεύτηκε στις Ειδικές Αναπτυξιακές Διαταραχές, παρακολούθησε το «Εργαστήριο Ευαισθητοποίησης στη Δυναμική της Ομάδας» της ψυχαναλύτριας Θάλειας Βεργοπούλου και το Πρόγραμμα Κλινικής Μετεκπαίδευσης ‘‘Δυναμικά Ομάδας σε Ψυχιατρικά Πλαίσια’’ (Τμήμα Ψυχολογίας ΕΚΠΑ, Α΄ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, Ελληνική Εταιρία Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπείας Ομάδας) και σειρά ψυχαναλυτικών σεμιναρίων.

Έχει διδάξει στο University of Hertfordshire/IST College και στο Metropolitan College. Είναι διδάσκων στο ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης του 18 Ανω-Ψ.Ν.Α. και έχει εργαστεί ως βιωματικός εκπαιδευτής καθηγητών Σ.Ε.Π. μέσης εκπαίδευσης (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Από το 2002 εργάζεται ως ατομικός και ομαδικός ψυχοθεραπευτής στο Κέντρο Ημέρας της μονάδας εφήβων-νέων 18 ΑΝΩ (Ψ.Ν.Α.) και από το 2008 ιδιωτικά  ως ψυχοθεραπευτής ενηλίκων και εφήβων. Συνεργάζεται με το Ψ-δίκτυο, και με την KonTerra Group ως σύμβουλος και κλινικός επόπτης εργαζόμενων σε διεθνείς ανθρωπιστικούς οργανισμούς.

Έχει παρακολουθήσει δεκαετή κλινική ομαδική και ατομική ψυχαναλυτική εποπτεία με τον διδάσκοντα ψυχαναλυτή Σ.Σαββόπουλο, διετή ομάδα Balint με την Ε.Ιωάννοβιτς και επί του παρόντος κλινική ομαδική εποπτεία με τον ψυχίατρο-ψυχαναλυτή Γεράσιμο Στεφανάτο. Παρακολουθεί το διαρκές ετήσιο κλινικό και θεωρητικό ψυχαναλυτικό σεμινάριο του Γεράσιμου Στεφανάτου (στα πλαίσια του Quatrième Groupe, OPLF).
Ακολουθεί τις αρχές της ψυχοδυναμικής θεωρίας, αναλαμβάνοντας την ατομική ψυχοθεραπεία εφήβων και ενηλίκων. 

Διεύθυνση: 

Βασιλίσσης Σοφίας 122, Αθήνα

Τηλ: 

6971744067

Email: 

steliosmakrhs@gmail.com

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις