Δρ. Όλγα Θωμαδάκη

Σπούδασε Ψυχολογία στο American College of Greece  και ολοκλήρωσε δύο μεταπτυχιακά προγράμματα (MSc, Post-MSc) στο City University του Λονδίνου, αποκτώντας την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου σε Αγγλία και Ελλάδα. Είναι έγκριτο μέλος του British Psychological Society (BPS). Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη Διδακτορική της διατριβή (PhD) στο City University του Λονδίνου με θέμα την Μετα-τραυματική Ωρίμανση μετά από περιγεννητικό πένθος.

Στο Λονδίνο δούλεψε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS, 2004-2008), στη Πρωτοβάθμια Περίθαλψη (Brent NHS Trust) και σε γυναικείες φυλακές υψίστης ασφαλείας (2008, HMP Bronzefield).

Στην Αθήνα εργάστηκε στο ίδρυμα Θώρακας (2009-2010) παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς με αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο στη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Παρέμβασης Φοιτητών και Εργαζομένων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2009-2013) παρέχοντας ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε φοιτητές και εργαζόμενους. Παράλληλα διδάσκει στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ψυχολογίας του American College of Greece (2009-σήμερα) και εργάζεται ιδιωτικά ως συμβουλευτική ψυχολόγος.

Διεύθυνση: 

Αδριανείου 33, Αθήνα (Νέο Ψυχικό), Τ.Κ. 11525

Τηλ: 

211 4044406

Email: 

thomadakio@hotmail.com