Μυρτώ Λεμονούδη

 Η Μυρτώ Λεμονούδη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Εξειδικεύτηκε στη Κλινική Ψυχολογία ολοκληρώνοντας το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς στην Αθήνα. Είναι μέλος του Συλλόγου Κλινικών Ψυχολόγων Ελλάδος.

Συμμετείχε εθελοντικά για τρία χρόνια στον Συνεταιρισμό Δραστηριοτήτων Ψυχικής Υγείας "Πυξίδα" ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Έχει εργαστεί στην Ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS για 1,5 χρόνο ως κοινωνικός επιστήμονας. Επίσης έχει εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης στη Μονάδα Νευρομυϊκών Παθήσεων του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" και στο MDA Hellas (Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις). Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ατομικής ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με συναισθηματικές και συμπεριφορικές δυσκολίες, καθώς και εκπαίδευση στην αξιολόγηση και εκτίμηση των ανωτέρω προβλημάτων.

Στην παρούσα φάση εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος/ψυχοθεραπεύτρια παρακολουθώντας κλινική εποπτεία γνωσιακής συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης. Παράλληλα, συνεργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης με το College for Humanistic Sciences - I.C.P.S. και την Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών ως εισηγήτρια σε εργαστήρια και σεμινάρια, και με το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, όπου πραγματοποιεί Ομαδική Παρέμβαση με θέμα: Δεξιότητες Σύναψης Συντροφικών Σχέσεων.

Διεύθυνση: 

Άρνης 12, Αθήνα, ΤΚ 115 28
(Σταθμός Μέγαρο Μουσικής)

Τηλ: 

697 38 51 970

Email: 

myrto_lem_@hotmail.com

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Διαθεσιμότητα: 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Υπηρεσίες για: 

Θέματα: