Μαριαλέξια Μαργαρίτη

Η Μαριαλέξια Μαργαρίτη είναι πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια (ECP) και διαπιστευμένη Executive Coach (ACC) από το International Coach Federation (ICF). Σπούδασε Ψυχολογία στο American College of Greece – Deree College και κατέχει 2 μεταπτυχιακούς τίτλους σε Εφαρμοσμένη Οργανωσιακή Ψυχολογία (M.Sc.) από το University of Wales, College of Cardiff και σε Συνθετική Ανθρωπιστική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία από το Middlesex University (Μ.Α.). Στον τομέα του Executive Coaching, είναι απόφοιτος του Core Essentials Program της Coach U, Inc, (U.S.A.) καθώς επίσης έχει εκπαιδευτεί από τους Solution Surfers (CH) στην φιλοσοφία και στο μοντέλο του Solution Focus για ατομικό και Team Coaching.

Eίναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Coaching (HCA/EMCC) καθώς επίσης ενεργό μέλος της ευρωπαικού συνδέσμου (European Mentoring & Coaching Council) με τομέα ευθύνης τα θέματα που αφορούν το πλαίσιο επαγγελματικων δεξιοτήτων του κλάδου (EMCC Competence Framework Workgroup Leader). Είναι μέλος του European Association of Psychοtherapy (EAP), του European Association of Integrative Psychotherapists (EAIP), και της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (Ε.Ε.Ψ.Ε.)

Συνεργάζεται με εταιρίες για την υποστήριξη και ανάπτυξη των στελεχών τους μέσω coaching και πραγματοποιεί εργαστήρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για εταιρίες και για ιδιώτες.

Σήμερα, εργάζεται ιδιωτικά και παρέχει ατομική και ομάδική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες για ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων. Μεθοδολογικά ακολουθεί συνθετική κατεύθυνση με στοιχεία θετικής ψυχολογίας κυρίως σε θέματα που αφορούν σε επαγγελματικά ζητήματα.

Διεύθυνση: 

Παπανικολή 118, 152 32, Χαλάνδρι
(πλησίον μετρό «Αγία Παρασκευή»)

Τηλ: 

6944 840415

Email: 

ma.margariti@gmail.com

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

1 θέση