Δρ. Λία Μαραγκού

Αποφοίτησε από το University of Derby στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πτυχίο Bsc (Hons) Psychology. Παρακολούθησε μεταπτυχιακά προγράμματα στο City University και το Regent’s college του Λονδίνου. Εκπαιδεύτηκε στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία Υπαρξιακής προσέγγισης στο New School of Psychotherapy & Counselling και το Middlesex University όπου και ολοκλήρωσε το διδακτορικό της Professional doctorate in Existential Counselling Psychology and Psychotherapy. Για έξι χρόνια εργάστηκε σε δομές ψυχικής υγείας με ενήλικες και παιδιά στη Μ. Βρετανία και αργότερα εργάστηκε ιδιωτικά στο Λονδίνο.

Είναι ακαδημαϊκή υπεύθυνη του μεταπτυχιακού προγράμματος Συνθετικής Ψυχοθεραπείας (MSc in Integrative Counselling & Psychotherapy) στο Mediterranean College.

Εργάζεται ιδιωτικά στο Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας ‘Awareness’ και συμμετέχει εθελοντικά στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και σε διάφορες οργανώσεις. Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society) και του Society of Existential Analysis

Διεύθυνση: 

Αιγιαλείας 21 και Χαλεπά 1,
Παράδεισος Αμαρουσίου

Τηλ: 

6942499695

Email: 

evangeliamaragou@yahoo.gr

Άλλες υπηρεσίες: