Φαίδων Χατζής

Ο Φαίδων Χατζής είναι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στην Εργασιακή Ψυχολογία (University of Westminster) και την Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία (Tavistock Clinic-University of East London). Έχει εργαστεί ως  συντονιστής θεραπευτικών ομάδων στο Ψυχιατρικό τμήμα του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας και στην «Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Έφηβου» (ΕΨΥΠΕ) και πιο συγκεκριμένα στον ξενώνα "ΜΕΛΙΑ", που φιλοξενούσε παιδιά που οι γονείς τους αντιμετώπιζαν ψυχικές δυσκολίες.

Από το 2009, εργάζεται ως ψυχοθεραπευτής στο Διεπιστημονικό Κέντρο Αττικής και στο συμβουλευτικό κέντρο της "Μέριμνας", όπου ως υπεύθυνος του τμήματος εφήβων προσφέρει ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία σε εφήβους και ενήλικες με συναισθηματικές και συμπεριφορικές δυσκολίες που προκαλεί το πένθος. Παράλληλα είναι εισηγητής σεμιναρίων, με θέμα το πένθος, σε πολλούς δημόσιους, ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς & κλινικούς φορείς ψυχικής υγείας.

Από το 2010, διδάσκει στο Πρόγραμμα Σπουδών Προπτυχιακού Επιπέδου στο τμήμα Ψυχολογίας του Ελληνοβρετανικού Κολεγίου (University of Wales),  ενώ διατηρεί και ιδιωτικό γραφείο στο οποίο εργάζεται με ενήλικες, γονείς και εφήβους.

Διεύθυνση: 

Επιμενίδου 1, Αθηνα
(Μετρό Ακρόπολης)

Τηλ: 

2103222683
6944776050

Email: 

fchatz2@yahoo.com

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

1 θέση