Ελίνα Πανταλέων

Η Ελίνα Πανταλέων είναι ψυχολόγος, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, απόφοιτη του Προγράμματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Μ. Βρετανίας, Manchester Metropolitan University. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση σε συνεργασία με τη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και συμμετείχε ως βοηθός σε έρευνα με θέμα «Ψυχολογικά χαρακτηριστικά ασθενών με διαβήτη» στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων».

Έχει παρακολουθήσει στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο τον μετεκπαιδευτικό κύκλο σεμιναρίων Κλινικής Ψυχοπαθολογίας. Συμμετείχε στο Δίκτυο Εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ «Προνόη» και εργάστηκε εθελοντικά στην τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής «Μαζί για το Παιδί». Συνεχίζει την επαγγελματική της μετεκπαίδευση με το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Θεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων.

Μετά τη διπλωματική στο Cinema-Therapy, ασχολείται επαγγελματικά με την εφαρμογή της κινηματογραφο-θεραπείας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Εργάζεται ιδιωτικά ως συμβουλευτική ψυχολόγος και υποστηρίζει ενηλίκους και εφήβους μέσω ατομικής συμβουλευτικής συστημικής-οικογενειακής κατεύθυνσης. Υπάρχει δυνατότητα για συνεδρίες και στην αγγλική γλώσσα.

Διεύθυνση: 

Παπάγου 58, Χαλάνδρι , 15234
(πλησίον μετρό: στάση Αγ. Παρασκευή)

Τηλ: 

697 20 70 442

Email: 

elinapantaleon@gmail.com

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.