Δώρα Μανάτου

Η Δώρα Μανάτου είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και ενηλίκων ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου και έχει ολοκληρώσει  μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Εγκληματολογίας  στο Παντείο. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ) με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής της κατάρτισης,  έχει διαμορφώσει τα επαγγελματικά της εφόδια μέσα από την παρακολουθηση σεμιναρίων και μετεκπαιδεύσεων, την  συστηματική  εποπτεία ψυχαναλυτικής  κατεύθυνσης, ατομικής και ομαδικής.  Παράλληλα έχει εκπαιδευτεί  στη Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους στην Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας (Παράρτημα ΨΝΑ Δαφνί).

Έχει συνεργαστεί  με ιδιωτικά ψυχοπαιδαγωγικά κέντρα, φορείς παιδικής προστασίας, αναλαμβάνοντας ψυχοθεραπείες παιδιών-εφήβων, συμβουλευτική γονέων, την υποστήριξη ανάδοχων γονέων, ενώ από το 2022 εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων  Π. Σακελλαρόπουλος (ΙΨΥΠΕ), τμήμα Ενηλίκων .

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο, όπου εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με παιδιά, εφήβους,  γονείς και ενήλικες.

 

 

 

Διεύθυνση: 

Παντελή Χορν 2 Ελληνορώσων, Αθήνα 11525

Τηλ: 

698 033 6038

Email: