Λένα Κοκορομύτη

Η Λένα Κοκορομύτη είναι ψυχολόγος, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και  του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS).

Σπούδασε στην Αμερική, αριστούχος απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας του Salem State College της Βοστόνης και μέλος του Honors Program. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη “Συμβουλευτική Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική στην Υγεία, την Εργασία και την Εκπαίδευση” στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις ψυχαναλυτικής και γνωσιακής κατεύθυνσης. Παρακολουθεί την εκπαίδευση στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Ψ.Ν.Α).

Εργάζεται, από το 2006, σε φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στα πλαίσια ψυχοκοινωνικής στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς και σε προγράμματα προάσπισης και προαγωγής της υγείας.
Διατηρεί από το 2010 ιδιωτικό γραφείο, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενήλικους και εφήβους. Η ψυχοθεραπευτική μέθοδος που ακολουθεί είναι βασισμένη στις αρχές της οικογενειακής θεραπείας, ταυτόχρονα όμως τη διακρίνει το ενδιαφέρον και για άλλες προσεγγίσεις.
 

Διεύθυνση: 

Δούσμανη 18, Γλυφάδα

Τηλ: 

6947912913
6934585239

Email: 

lenakokoromyti@gmail.com