Ιωάννα Ασημακοπούλου

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου είναι ψυχολόγος, κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.). Σπούδασε Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, του Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία του Παντείου Πανεπιστημίου.

Από το 2007 ειδικεύεται στην Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Κ.Μ.Α), όπου και έχει ολοκληρώσει την εξειδίκευσή της στη Ψυχοδιαγνωστική Αξιολόγηση. Κατά την κλινική της πρακτική άσκηση, εργάστηκε στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ανατολικής Αττικής και στο Κέντρο Πρόληψης Γλυφάδας («Στάχυ»), όπου συνέχισε ως εκπαιδευόμενη στην συμβουλευτική γονέων και ενηλίκων.

Επίσης, έχει λάβει μέρος σε έρευνα για την διερεύνηση των αναγκών σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας του Δήμου Μελισσίων και έχει εργαστεί στο τμήμα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικής εταιρείας.

Σήμερα, η Ιωάννα Ασημακοπούλου εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος και ειδικεύεται στη χορήγηση, ανάλυση και ερμηνεία των παρακάτω προβολικών δοκιμασιών και ψυχομετρικών εργαλείων: WISC ΙΙΙ, M.M.P.I., Rorschach, T.A.T., House-Tree-Person, Family Kinnetic Drawing, Sentence Completion.

Τηλ: 

6944 11 29 28

Email: 

ioanna.asimakopoulou@hotmail.gr

Διαθεσιμότητα: 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Υπηρεσίες για: