Δρ. Ηλιάνα Σταμογιάννου

Η Ηλιάνα Σταμογιάννου είναι Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια με διδακτορικό στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και μεταπτυχιακό στη Ψυχολογία της Υγείας. Είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος και μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

Έχει εργαστεί για 11 χρόνια με εφήβους και ενήλικες με ψυχολογικές/ψυχιατρικές δυσκολίες και σωματικές ασθένειες, σε κρατικά και ιδιωτικά κέντρα ψυχικής υγείας στην Αγγλία και την Ελλάδα. Στην Αγγλία, εργάστηκε  ως συμβουλευτική ψυχολόγος σε ένα κολλέγιο τέχνης, σε ένα τμήμα κοινωνικής ψυχιατρικής και σε ένα εξειδικευμένο τμήμα για άτομα με σωματικές ασθένειες του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS).

Στην Ελλάδα, μεταξύ των άλλων, εργάστηκε  για 4 χρόνια σε ένα κέντρο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ενηλίκων με ειδικές ανάγκες. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο από το 2010, όπου παρέχει συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε εφήβους και ενήλικες, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.  Η ψυχοθεραπευτική μέθοδος που ακολουθεί είναι βασισμένη στην Ανθρωπιστική προσέγγιση, που δίνει έμφαση στην ανθρώπινη ανάπτυξη και την ενδυνάμωση, κάνοντας χρήση βιωματικών και δημιουργικών τεχνικών. Επιπρόσθετα, παρέχει κλινική εποπτεία σε εκπαιδευόμενους και επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Παράλληλα, εργάζεται στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως εξωτερικός συνεργάτης.

Διεύθυνση: 

Δημητρέσσα 3, Ιλίσια

Τηλ: 

6947689829

Email: 

iliana.stamogiannou@gmail.com

Άλλες υπηρεσίες: 

Διαθεσιμότητα για σπουδαστές: 

2 θέσεις